lördag 4 september 2010

Ying to the Yang

Ordning och reda, varje dag måste byggas från en stabil grund. Ergo, bra morgonrutiner är en förutsättning för att vara produktiv. Exakt åtta och en halvtimmes sömn ska spenderas på sömn. Tumregeln är att inte störa djupsömnsperioderna. Frukosten bör intas i alfabetiskt ordning - fil, frukt, kaffe och sist ägg.

Man klär sig sedan enligt följande regel: "börja från könet och arbeta dig utåt OCH alltid underkroppen före överkroppen". Men aldrig strumpor först, då framstår man som en psykopat om någon skulle vandra in.

När sedan man är mätt och klädd kan man med gott samvete raka sig och borsta tänderna för att sedan gå ut och ta världen med storm.

(skriv om att skapa balans)

5 kommentarer:

  1. Alla ordnar sin balans på sitt sätt. Det här verkar vara lite på gränsen till nördvarning kanske? Men intressant läsning!

    SvaraRadera
  2. Hm, alltså är jag en psykopat. Strumporna åker alltid först på eftersom jag fryser så dant om dem. Vintertid sover jag till och med med dem på.
    Det verkar lite galet att behöva göra sådär alltid. Själv är jag kärringen mot strömmen och brukar variera mig.

    SvaraRadera
  3. Glöm inte att ta på dig fotriktiga skor. Och att möta dina medmänniskor i bokstavsordning.

    SvaraRadera
  4. Jag gillade den här, log vid flera passager, tyckte om flödet, hörde en väldigt nitisk och redovisande röst som förklarade hur man uppnår ordning och reda. Åhh - drömmer om 8½ timmes sömn, det är härliga dygn då det händer!
    Log särskilt åt: "Frukosten bör intas i alfabetiskt ordning - fil, frukt, kaffe och sist ägg."

    SvaraRadera
  5. Här var det kontroll i tillvaron. :)

    SvaraRadera