torsdag 16 september 2010

Valtal

Jag är ju ingen talare (skrattpaus), men jag har ett par saker att säga som jag verkligen hoppas ni vill lyssna till. I vårt parti vill vi värna om det rimliga. Skatterna till exempel , måste vara lika stor som friheten. Alltså mittemellan blockens olika extrempolitiker. Att betala skatt ska kännas men det finns ingen anledning att låta det övergå i ren sadism! Men detta är inget utspel för att locka fega och tveksamma mittenväljare (viftar hotfullt med ett pekfinger mot publiken som skrattar nervöst).

Nej, jag brukar säga att vårt parti är till för att alla (konstpaus) och ingen (lättade skratt). Barnen däremot! De är enbart till för alla. Barnens roll kan inte bara reduceras till framtiden, de är även nutiden och dåtiden. Det får vi inte blunda för. I vårt parti står vi för att barn ska vara barn, hur dumma i huvudet och naiva sådana än är!

Miljön är också viktigt, inte minst för dess egen skull. Vi ska värna om den men inte på bekostnad av vår egen tillvaro. Således bör vi låta den vara, må bästa man vinna. Game on, nature!
(skratt och applåder)

Tillväxten och jobb är både viktiga och svåra att rangordna. Ingen bör sjukskriva sig och alla bör arbeta. Därför ska vi anställa fler inom vården och på så sätt både behandla de som mår dåligt och samtidigt skapa fler jobb!

Om vi får regeringsmakt utlovar vi ett massivt förstatligande. Mest för att ge fingret åt alla nationalekonomer som säger att det kommer minska variationen på marknaden. Med kraftiga subventioner på alla produkter som är spexiga kommer vi bidra till det mest flippade marknadsutbudet västvärlden någonsin skådat.

Sist och viktigaste måste Skåne befrias från Sverige!
(applåder) Ja kollegor och kamrater, Sveriges ockupation och olagliga bosättningar måste upphöra. Som vårt valspråk lyder: "Hellre en muslim än en jävla svensk!!!" (vilda applåder)

(skriv om ett tal)

3 kommentarer:

  1. Ja det kallar jag ett tal, agitationstal :-D! Så fånigt att börjar sitt tal med att "jag är ingen talare", personen verkar verkligen tycka att han/hon är en superbra talare.

    SvaraRadera